Rólunk

több mint 20 éves szakmai tapasztalat


Célunk, hogy többet nyújtsunk vállalkozásodnak, mint a legtöbb könyvelőiroda. 


Történetünk röviden: 

Barth-Hohner Kata vagyok, a KG Balance Könyvelőiroda vezetője. Szakmai előéletem több, mint 20 éves múltra tekint vissza. 

Már kislány koromban is szerettem "irodásat" játszani, és órákat tudtam volna eltölteni a papírboltban, csodálva az írószereket. 

Tanulmányaim elvégzése után úgy döntöttem, hogy a könyvelést választom hivatásul

1999-ben kezdőként kezdtem el dolgozni egy mosonmagyaróvári könyvelőirodában, ahol nagyon sokat tanulhattam.

A több mint 20 év könyvelőirodai munka alatt láttam és tapasztaltam, hogy az ügyfeleknek mire van szükségük és mit várnak a könyvelőjüktől. 2019-ben döntöttem úgy, hogy a saját lábamra állok, ekkor jött létre a KG Balance Könyvelőiroda.

Sok könyvelő nem fektet elég hangsúlyt a minőségi szolgáltatásra és a cél inkább a minél több ügyfél megszerzése. Minél több adatot akarnak feldolgozni a lehető legrövidebb idő alatt, de az alaposság sajnos nem prioritás. Sokszor csak "tűzoltás" folyik és az amúgy fontos dolgok egy része későbbre tolódik.

A jó munkához idő kell, ezért mi NEM így dolgozunk. Naprakész könyveléssel, a határidők betartásával, rendszeres tájékoztatással segítünk, hogy ügyfeleink a megfelelő időben tudjanak jó döntéseket hozni, bírságok és késedelmi pótlék fizetés nélkül.

Szeretnénk a könyvelési szolgáltatáson kívül pluszt is nyújtani, ezért igény szerint az adminisztrációs terheket is átvállaljuk. Előre megbeszélt időpontban elmegyünk a könyvelési anyagért, hogy erre se legyen gondod.

Keress minket bizalommal!